Linda Ecotil logo
SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

formular de contactCompletează formularul cu datele tale de contact şi informaţii despre proiectul tău
şi te contactăm noi.

formular de contact »


NOU!
CUMPĂRĂ DIRECT DIN MAGAZINUL ONLINE

formular de contactPentru o mai bună relaţie cu clienţii noştri, am lansat magazinul online cu sisteme pentru acoperişuri şi pentru garduri.

www.lindashop.ro


calitate certificata de TUV Austria
Sistem de management SR EN ISO 9001:2008 implementat conform standardelor TUV AUSTRIA.


ARMURA
 

Despre noi

LINDA ECOTIL Suceava a fost înfiinţată în anul 2005 pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu produse metalice de calitate superioară la cel mai bun preţ.

Societatea noastră se ocupă cu producţia şi comercializarea acoperişurilor din ţiglă metalică, tablă cutată pentru faţadă, acoperişuri şi sisteme autopurtante, panouri sandwich, sisteme de scurgere, faţadă arhitecturală, structuri metalice pentru hale şi alte produse derivate.Noi ne-am concentrat asupra ţiglei metalice de calitate şi asupra celorlalte accesorii pentru acoperişuri metalice. La noi veţi beneficia de produse de primă clasă, realizate din materii prime importate direct din Belgia, Franţa, Italia, Polonia, la cele mai bune preţuri.

Unitatea de producţie şi spaţiile de depozitare:

Desfăşurată pe o suprafaţă de 700 mp, unitatea proprie de producţie Linda Ecotil înglobează cele mai moderne utilaje de prelucrare a metalelor.

unitatea de productieunitatea de productieunitatea de productieunitatea de productie unitatea de productieunitatea de productieunitatea de productieunitatea de productie

Personal calificat şi cu experienţă:

Oamenii reprezintă cea mai valoroasă resursă a unei companii. În cei peste 10 ani de activitate, am reuşit să selectăm cei mai buni specialişti, astfel încât astăzi vă putem pune la dispoziţie o echipă înalt calificată şi cu o bogată experienţă în acoperişuri.

personal calificat si cu experientapersonal calificat si cu experientapersonal calificat si cu experientapersonal calificat si cu experienta

Parc auto:

parc autoparc autoparc autoparc auto

Parteneri:
MARCEGAGLIA VELUXArcelorMittal

Pentru o ofertă personalizată de preţuri vă rugăm să ne contactaţi.
Pentru comenzi online vă rugăm să accesaţi www.lindashop.ro
  
         

Linda Ecotil # acoperişuri peste aşteptări

  Linda Ecotil Suceava ©2005-2018 SC LINDA ECOTIL SRL Suceava, Iaşi, Bacău, Botoşani.
Creare site şi promovare în Google - SANNET®.